Super Kamagra

Ostvari popust na

Super kamagra količine

Super Kamagra super cena

3 Kutije
* 3000 din.


600din. ušteda

5 kutija
* 4500 rsd


1500din. ušteda

10 kutija
* 8000 din.


4000din. ušteda

Šta je super kamagra

Kada bi vas neko pitao da opišete svakodnevnicu, jedan od izraza koji biste sigurno koristili je i “stresan život”. Veliki broj naučnika se bavi time da nam objasni koliko stres može negativno da utiče na sve sfere u našim životima kao da I sami toga nismo svesni. Uz konstantnu žurbu, lošu ishranu I generalno prevelika očekivanja koje savremeno društvo, porodica pa I okolina ima od jednog muškarca nije ni čudo što sve više muškaraca ima različite probleme sa erekcijom. Prouzrokovanu stresom jedan od većih problema sa kojima se suočavaju je svakako I nemogućnost postizanja erekcije a kada na to dodamo I problem prevremene ejakulacije, situacija se čini bezizlaznom. Ali nije tako. Postoji jedna tableta koja rešava oba problema! U pitanju je upravo preparat Super Kamagra. U daljem tekstu bavićemo se svim blagodetima ovog preparata a probaćemo da odgovorimo I na sva Vaša eventualna pitanja. 

Super kamagra sastojci

Kako deluje ?

Prostim jezikom rečeno ovaj Kamagra preparat je super preparat za potenciju koji ne samo da rešava problem erektilne disfunkcije već I problem preuranjene ejakulacije. Super Kamagra je kombinovani tretman za erektilnu disfunkciju I prevremenu ejakulaciju u jednoj piluli. Sadrži aktivne sastojke sildenafil citrata (100 mg) I dapoksetina (60 mg) koji korisniku omogućavaju ne samo da doživi punu erekciju već I potpunu kontrolu nad dužinom snošaja. Proizveden od strane Ajanta Pharme koja nam je iznedrila I Kamagra Gel, u kliničkim uslovima Super Kamagra se proizvodi po standardu visokog kvaliteta kako bi upotreba bila bezbedna I efikasna. Zato ni ne čudi da sve više korisnika kamagre svoje poverenje u rešenje problema upravo poklanja super kamagri. Njeni sastojci su ono što nju čini tako superiornim preparatom.

Aktivni sastojci

ovog kamagra preparata, Sildenafil citrat I Dapoksetin zajedno u kombinaciji utiču na širenje krvnih sudova, pogotovo oko genitalnog područja. Zajedničkim snagama omogućavaju snažniji protok krvi kako bi se omogućila erekcija. Kada dođe do erekcije, dapoksetin preuzima glavnu ulogu kao jedini lek sa regulatornim odobrenjem u mnogim zemljama za lečenje problema prevremene ejakulacije.

Vreme trajanja efikasnosti jedne tablete super kamagre je 6-12 sati, međutim, mnogi korisnici prijavljuju I duže vreme učinka. Korisnici Super Kamagre redovno prijavljuju uspešan snošaj I generalno nastavljaju da je naručuju.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA SUPER KAMAGRE

Benefiti bilo kog preparata iz kamagra porodice su odavno svima poznati, a prednosti korišćenja Super Kamagre su višestruke, a ovom prilikom ćemo navesti samo neke od njih:

– Super Kamagra je moćan preparat za simultano lečenje dva velika muška problema, erektilne disfunkcije kao I prevremene ejakulacije, samim tim značajno produžava trajanje kvalitetne erekcije I seksualnog odnosa

– Ona ima brz početak delovanja I to u roku od 30-60 minuta od konzumiranja

– Ovaj preparat se može kupiti online, bez neprijatnog odlaska u apoteku, diskretno zapakovana brzo stiže na vašu kućnu adresu

– Jedna od najvažnijih prednosti korišćenja ovog preparata je vaš povraćen osećaj samopouzdanja kao I vraćen osmeh na lice vašeg partnera. Vraćajući vašu erekciju u punu snagu I izdržljivost koju pruža, super kamagra itekako povećava samopouzdanje kod muškarca koji je koriste

IZGLED TABLETE I PAKOVANJE
Super Kamagra

Ovaj preparat se prodaje na kutijice. Kutijice su romboidnog oblika, sa strana su prorezi I u svakoj se nalazi 4 tablete kao I uputstvo za upotrebu. Tablete koje su u kutijici su zapakovane u blisteru I plavozelene su boje. Svaka od ovih moćnih tableta sadrži 100 mg sildenafila I 60 mg dapoksetina.

Super Popust

popust na 3 kutije
din. 3000 600din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top ponuda

Super Popust

popust na 5 kutija
din. 4500 1500din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top Ponuda

KAKO SE KORISTI SUPER KAMAGRA

Jednu tabletu popiti sa velikom čašom vode 30 do 60 minuta pre planirane seksualne aktivnosti. Tabletu ne bi trebalo lomiti ili žvakati. Kamagra se može konzumirati u toku kao I pre i posle obroka. Obroci ne bi trebalo da budu masni ili obilni jer se na taj način efekat super kamagre smanjuje. Bitno je napomenuti da Super Kamagra deluje samo uz pomoć seksualne stimulacije, te nećete imati problema sa neplaniranim erekcijama kada seksualna aktivnost stane.

Mere opreza prilikom upotrebe
Super Kamagre

Podnošljivost ovog preparata je dobra, ali pored benefita, Super Kamagra kao I svi lekovi mogu imati i neželjene efekte koji se mogu a I ne moraju ispoljiti. Uobičajeni neželjeni efekti su: glavobolja, crvenilo lica, mučnina, osip,… 

Preporučena doza:

je jedna tableta 30 do 60 minuta pre seksualnog odnosa u 24h. Da biste izvukli najbolje efekte koje super kamagra kao preparat pruža, strogo je zabranjeno preporučenu dozu prekoračavati. Može sniziti krvni pritisak a mešanje sa alkoholom može još više povećati taj uticaj. Kao I kod ostalih kamagra preparata, izbegavajte obilne ili masne obroke blizu vremena kada nameravate da uzmete Super Kamagru. Super Kamagru ne bi trebalo da koristite ukoliko u redovnoj terapiji koristite lekove u čijem sastavu se nalaze nitrati. Oni predstavljaju lekove koji se koriste u lečenju angine pectoris a u njih spadaju nitroglycerin, isosorbide mononitrat itd.  Pre upotrebe super kamagre konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom

NAČIN ČUVANJA
Super Kamagra

Ovaj preparat se čuva na suvom i hladnom mestu do 30 u originalnom pakovnju izvan domašaja maloletnih lica.

Ne treba ga upotrebljavati posle označenog roka trajanja niti više puta koristiti.  Zamrzavanje ne škodi preparatu niti menja njegova svojstva.

NAČIN SLANJA:
Super Kamagra

Vaša pošilja Super Kamagre će na Vašu adresu stići u brzom roku, diskretno zapakovana tako da ni Vaš poštar neće znati šta je unutra. Sve što treba da uradite je da ostavite svoje podatke za slanje I sačekate je.

Ukoliko je Vaš izbor Super Kamagra, u sigurnim ste rukama. Do sada su zabeležena samo pozitivna iskustva sa njom I većina korisnika koja jednom proba, vraća joj se. Ne tražite dalje! Super Kamagra je super sredstvo koja će Vašu erekciju, kvalitet seksualnog odnosa I Vaše samopouzdanje dići do plafona!

Super Kamagra

popust na 3 kutije
din. 3000 600din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top ponuda

Super Kamagra

popust na 5 kutija
din. 4500 1500din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top Ponuda

Ostvari popust na

Količine

3 Kutije

* 3000 din.


600din. ušteda

5 kutija

* 4500 rsd


1500din. ušteda

10 kutija

* 8000 din.


4000din. ušteda

Korpa