Titan Gel

Ostvari popust na

Titan gel količine

3xGel

* 6000 din.

Titan gel
3xGel
500din. ušteda

5xGel

* 9000 rsd

Titan gel
5xGel
1000din. ušteda

10xGel

* 16500 din.

Titangel
10xGel
2000din. ušteda

Šta Titan Gel

Titan gel rešenje Vaših problema. Kvalitetan seksualni život je neophodan za vezu i brak iako to neki ljudi negiraju i često kažu da „nije sve u tome“.

Naravno da nije, ali ukoliko Vaš partner ne može da postigne vrhunac, veoma je verovatno da će partner da potraži zadovoljstvo kod druge osobe koja joj može pružiti užitak i orgazam.

Slabe erekcije i mali penis muškarce čine nesigurnim i posramljenim.

Ukoliko se mlake erekcije ponavljaju, muškarac može da padne u depresiju i da izbegava da se suoči s problemom. Međutim, slaba erekcija ili mali penis su nešto čega se ne treba stideti.

Nekada pušenje, alkohol i loša ishrana mogu dovesti do impotencije ali nekada jednostavon muškarac nije zadovoljan svojim polnim organom. Umesto plastične operacije, koja opet ne garantuje rezultate, muškarci mogu da računaju na Titan Gel!

Titan Gel dejstvo

To je tečnost/gel koja je namenjena da se namaže na genitalnu regiju muškarca. Lek ima takvo dejstvo da se redovnom upotrebom povećava penis čak do 7cm za mesec dana!

Ono što je najbitnije napomenuti jeste da su svi sastojci prirodnog porekla. Ti sastojci, u određenoj razmeri, pojačavaju cirkulaciju odnosno pojačavaju seksualne sposobnosti.

Zbog povećanje količine krvi koja prolazi kroz penis, dolazi do bolje erekcije kao i rasta penisa.

Iako se sastoji od prirodnih sastojaka, korisnici koij imaju određena medicinska stanja ne bi smeli da koriste ovaj lek. Naravno, preporučuje se savetovanje sa Vašim lekarom pre upotrebe leka kako bi izbegli moguće nuspojave zbog kontakta sa drugim lekovima.

Lek takođe potpomaže proizvodnju spermatozoida, kao i njihovu pokretljivost. U isto vreme pojačava genitalnu osetljivost pa tako muškarac veoma lako dostigne maksimalnu erekciju.

Titan gel sastav

Titan Gel je najjednostavnije rečeno poboljšana verzija Titan Gel kreme. Da budemo precizniji, ne donosi poboljšanja samo na polju uvećanja penisa.

On dovodi do povećanja libida, pojačanih erekcija i, najvažnije, dovodi do povratka samopouzdanja pri kontaktu sa partnerom ili budućim partnerima.

Da budemo potpuno jasni, to je intimna krema koja je namenjena isključivo muškarcima, nezavisno od doba u kojem se nalaze, koji žele da imaju zdrav seksualni život.

Kao što verovatno već i sami znate, to je jedan od najboljih proizvoda koje koristimo u polju uvećanja penisa, ako ne i najbolji, a sve to postiže na potpuno prirodan način od isključivo prirodnih sastojaka.

Idealan je za one koji ne žele da koriste tablete i slične lekove za uvećanje penisa, kao ni operativne metode poput faloplastije, koje često mogu dovesti do kontraindikacija i komplikacija. 

Titan Gel sadrži prirodne sastojke bez drugih aditiva ili veštačkih boja i toksičnih supstanci. Gel za uvećanje penisa nije lepljiv i veoma se lako nanosi i vrlo je prijatne teksture.

Titan Gel ne ostavlja fleke na odeći ili posteljini i nema neželjene efekte poput crvenila, svraba, opekotina, peckanja ili bilo kakve nelagode.

Doziranje Titan Gela

Postoji 6 koraka za upotrebu proizvoda. Ispod će biti opisani svi koraci i važno je da se pridržavate istih kako bi postigli pozitivne rezultate.

 • Nanesite lubrikant – istisnite 2ml gela iz bočice i ravnomerno, u tankom sloju, nanesite na penis;
 • Postignite erekciju – dok nanosite gel na penis, laganim pokretima masirajte penis. Važno je da postignete polu-erekciju, a ne potpuno erekciju, kako biste podstakli protok krvi. Jednom rukom stežite penis palcem i kažiprstom, kako biste formirali „OK“ znak;
 • Uvucite penis – sada rukom uvucite penis do stidne kosti;
 • Vucite ka gore – polako pomerajte ruku na gore dok vršite pritisak na penis – pritisak treba biti podnošljiv, nikako bolan;
 • Stanite kod glavića – kada dođete do glavića, onda stanite – to je kraj vežbe i tada napravite pauzu od tri-četiri sekunde;
 • Ponavljanje – nakon pauze, postupak se ponavlja na isti način, samo sa drugom rukom.

Za pozitivne rezultate, ovu vežbu bi trebalo da ponavljate svakodnevno a takođe će ova vežba da Vam udvostruči rezultate. Spoljna stimulacija penisa daje dodatnu stimulaciju pa će rezultati biti brže vidljivi.

Kako bi postupak bio još jasniji, ispod ćemo da opišemo postupak „u kratkim crtama“:

 • Pre nanošenja tečnosti, operite penis toplom vodom i neinvazivnim higijenskim proizvodima
 • Osušiti penis peškirom
 • Postići (polu) erekciju
 • Naneti do 2 ml gela na penis
 • Naneti gel ravnomerno dok penis sve ne upije
 • Kombinovati vežbu sa gelom, kako biste brže postigli rezultate
 • Praviti pauzu od nekoliko sekundi
 • Ponavljati vežbu drugom rukom
 • Istuširati se nakon vežbe
 • Ponavljati vežbe 2 do tri puta dnevno u trajanju od mesec do dva.

Titan Gel

popust na 3 gela
din. 6000 500din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top ponuda

Titan Gel

popust na 5xGel
din. 9000 1000din. ušteda
 • Kupovinom preko Web Šopa
 • Kupovinom preko telefona
 • Lična isporuka Beograd i Novi Sad
Top Ponuda

Nalčin primene Titan gela

libido

Prva stvar koju treba uraditi pre upotrebe jeste tuširanje. Istuširajte se toplom vodom i ostvarite erekciju kako bi mogli da nanosite kremu.

Ukoliko ne možete postići erekciju, možete rukom da izdužite penis i onda nanesete gel.

Otprilike Vam treba 2ml gela za svako nanošenje – utrljajte ravonmerno 2ml gela preko celog penisa.

Kombinujte vežbe sa ovim gelom za maksimalne efekte (vežbe ćete naći u paragrafu ispod). Imajte na umu da bi trebalo da postupak ponavljate dva do tri puta dnevno tokom 30-60 dana. Prvi rezultati će biti vidljivi već nakon 4 nedelje.

Treba napomenuti da je nemoguće izazvati kontraindikacije ili nuspojave nanošenjem gela (pod uslovom da ne koristite neke druge lekove za bolesti).

Svi sastojci su se koristili u drevnim medicinama a svi oni podstiču protok krvi. Na taj način, već nakon mesec dana Vaš penis bi trebao biti veći za 4 cm a erekcija dugotrajnija i kvalitetnija!

Mere opreza prilikom upotrebe
Titan Gela

prodaja-preparata-za-potenciju

Ako se pitate da li Titan gel ima neka neželjena dejstva, kratak odgovor je NE. Uzimajući u obzir činjenicu da je napravljen od potpuno prirodnih sastojaka.

Takođe Titan Gel nema nikakve kontraindikacije i može se koristiti svakodnevno. U bilo koje doba dana, s‘obzirom da se radi o prirodnom proizvodu.

Posebno bi trebalo napomenuti, pre upotrebe po prvi put, da se izbegava kontakt gela sa osetljivim delovima genitalne regije.  Gel sadrži mentol i može stvoriti neprijatan osećaj na delikatnijim delovima tela gde je tanja i osetljivija koža.

Ali ništa ne brinite, uz Titan gel za sigurnije erekcije, ćete očas posla povratiti ispunjeni seksualni život i potpuno zadovoljiti vašeg partnera.

Način čuvanja Titan Gela

titan-gel

Ovaj preparat se čuva na suvom i hladnom mestu do 30 u originalnom pakovnju izvan domašaja maloletnih lica.

Ne treba ga upotrebljavati posle označenog roka trajanja niti više puta koristiti.  Zamrzavanje ne škodi preparatu niti menja njegova svojstva.

Korpa