Titan Gel Cena za 3 Gela

6,000.00RSD

Diskretna isporuka

Proizvođač: Hendel , Rusija
Aktivna materija: Biljni sastav
Upotreba: Nanosi se na penis blagim premazivanjem jedan ili dva sata pre seksualnog odnosa.
Dejstvo: Deluje na protok krvi u polnom organu muškarca.
Dejstvo traje 4 do 6 sati.
Doziranje: Ne više od jednom dnevno.
Pakovanje: 50 ml

Ovaj preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja.
Iskustva korisnika su veoma dobra i zato je veoma popularan.

Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.
Titan gel ne sprečava trudnoću.
Titan gel se ne uzima oralno.
Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

 

CENA: 2.200 dinara

Lična dostava u Novom Sadu, u ostale gradove šaljemo pouzećem(Post express, AKS, BEX).

 

Titan gel cena za 3 gela samo 6000dinara!!!  Ušteda 500dinara.

Titan gel je tečnost/gel koja je namenjena da se namaže na genitalnu regiju muškarca. Lek ima takvo dejstvo da se redovnom upotrebom povećava penis čak do 7cm za mesec dana!

Ono što je najbitnije napomenuti jeste da su svi sastojci prirodnog porekla. Ti sastojci, u određenoj razmeri, pojačavaju cirkulaciju odnosno pojačavaju seksualne sposobnosti.

Zbog povećanje količine krvi koja prolazi kroz penis, dolazi do bolje erekcije kao i rasta penisa.

Iako se sastoji od prirodnih sastojaka, korisnici koij imaju određena medicinska stanja ne bi smeli da koriste ovaj lek. Naravno, preporučuje se savetovanje sa Vašim lekarom pre upotrebe leka kako bi izbegli moguće nuspojave zbog kontakta sa drugim lekovima.

Lek takođe potpomaže proizvodnju spermatozoida, kao i njihovu pokretljivost. U isto vreme pojačava genitalnu osetljivost pa tako muškarac veoma lako dostigne maksimalnu erekciju.

Titan gel cena za 3 gela samo 6000din.

 

Titan Gel se sastoji od četiri prirodna sastojka koji se mešaju o određenoj razmeri. Rezultat toga jeste postizanje kvalitetne erekcije i rasta penisa.

Prvi sastojak je ekstrakt epidemija. Ekstra epidemija je glavni izvor flavonoida, alkaloida i glikozida a koij sadrže prirode steroide. Svi ovi sastojci su se koristili u kineskoj medicini od davina kod problema erekcije i seksualne satisfakcije. List epdimemija je afrodizijak koji eliminiše impotenciju, poboljšava rad prostate i poboljšava kvalitetu sperme.

Ekstrakt čička je drugi sastojak koji je zaslužan za produžavanje seksualnog odnosa kao i pojačavanje seksualne želje kod muškaraca.

Lišajevi su dodatak celom leku a isti pojačavaju cirkulaciju i sprečavaju zagušenje krnih sudova. Na taj način se osigurava kvalitetan protok krvi, koji daje kvalitetnu i dugotrajnu erekciju.

Peruanska Maka je prirodni afrodizijak koji se u Peruu koristio još od davnina. Uspešno rešava erektilnu disfunkciju ali i poboljšava plodnost kod muškarca tako što utiče na pokretljicost spermatozoida.

Svi sastojci su prirodnog porekla kao što se možete i uveriti. Ipak, ukoliko bolujete od nekih obolenja ili medicinskih stanja, veoma je važno da se konsultujete sa lekarom prije upotrebe ovog medikamenta.

Razlog tome jeste moguća kontraindikacija ili nuspojava zbog lekova koje već konzumirate. Dakle, preporučuje se pregled kod lekara i konsultacija sa istim.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Titan Gel Cena za 3 Gela“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa