Kamagra gel SUPER CENA za 10 kutija

7,000.00RSD

Diskretna isporuka

Kamagra gel 100mg preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja.

Proizvođač: Ajanta Pharma, Indija
Aktivna materija: 100 mg Sildenafil-citrata
Upotreba: Sadržinu jedne kesice gela staviti u 1 dcl vode, promešati i sačekati da se istopi. Nakon toga popiti sadržinu 1 sat pre seksualnog odnosa. Može da se koristi i direktnim oralnim unosom iz kesice tako što ćete ostaviti da se sadržina otopi u ustima. Deluje brže i ima jače dejstvo ako se uzima na prazan stomak.
Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost.
Dejstvo traje 4 do 6 sati.
Doziranje: Ne više od jednog gela dnevno.
Pakovanje: 10 kutija po 7 kesica gela

Kamagra gel SUPER CENA za 10 kutija 7000din. !!!!! Ušteda 3000dinara!!!!

Diskretan isporuka na teritoriji cele Srbije kurirskim službama. Moguće lično preuzimanje na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Kamagra gel je preparat za potenciju a neki ga još i nazivaju Kamagra šampon. Ovaj gel se koristi kod eliminisanja erektilne disfunkcije.  Kamagra gel preparat veoma brzo i moćno produžava trajanje erekcije tokom seksualnog odnosa. Seksualni odnos može da potraje i u zavisnosti od toga koliko vi želite, ali obavezno mora biti stimulansa od strane partnerke. Stimulans od strane partnerke je neophodan, kako bi se aktivirao puni efekat gela.  Pravilnom upotrebom Kamagra Gela obnovićete svoj seksualni život. On će biti toliko drugačiji da se nećete prepoznati u odnosu na pre dok niste uzimali ovaj preparat. Naravno to nisu sve prednosti koja je Kamagra Gel ima, nije slučajno dobio naziv najkvalitetnijeg preparata za potenciju.

Upotrebom Kamagre Gela ali i ostalih Kamagra preparata, ne stiče se zavisnost. Naprotiv, posle određenog vremena korišćenja, svaki korisnik  povrati sigurnost u svoje sposobnosti.   Napomenuli bismo da se Kamagra gel ne koristi na terapijski način. Šta to znači?  To znači da se ne pije redovno, već samo povremeno kada mislite da nećete dati sve od sebe u situacijama kada to želite. Kada želite da se pokažete na pravi način u vama važnoj situaciji, Kamagra Gel čini to  da imate punu erekciju i da se opustite za vreme seksa. Morate priznati da je to osnova za postizanje punog zadovoljstva vašeg i naravno vaše partnerke.

Kamagra gel super cena za 10 kutija!!!1 Akcija samo 7000dinara.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra gel SUPER CENA za 10 kutija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa