Vidalista 60

1,800.00RSD12,600.00RSD

Diskretna isporuka

Prekomerno uzimanje Vidaliste može dovesti do bola i produžene erekcije. To je stanje u kojem penis ostaje čvrst više od 4 sata. To može ozbiljno oštetiti vaše nerve i dovesti do zdravstvenih komplikacija. Na neki način, predoziranje Vidalistom (Tadalafil) može pogoršati vašu erektilnu disfunkciju.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Vidalista 60 je lek koji se koristi u lečenju erektilne disfunkcije kod muškaraca. Erektilna disfunkcija je seksualni zdravstveni problem s kojim se muškarci mogu suočiti ne samo u kasnijim godinama života već i u ranijem dobu. Vidalista 60 mg je snažan lek koji pomaže muškarcima da postignu erekciju koja može trajati do 4 sata. Vidalistu možete kupiti u online apoteci ili u obližnjoj medicinskoj prodavnici.

Tadalafil je glavna aktivna supstanca u Vidalisti 60 mg koja opušta mišiće tela i krvne sudove, povećavajući protok krvi u određenim delovima tela, uglavnom u penisu. To je primarni lek izbora u tretmanu erektilne disfunkcije. Deluje tako što obezbeđuje adekvatnu erekciju u kombinaciji sa seksualnom stimulacijom.

Popust na količine

1 kom, 3kom, 5 kom, 10 kom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vidalista 60“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa