Vidalista 80

2,000.00RSD14,000.00RSD

Diskretna isporuka

Ako patite od bolesti ED i tražite kompetentnu i sigurnu alternativu, Vidalista Black 80Mg može učiniti čuda za vas. Proizvodi ga popularna i dobro poznata farmaceutska kompanija Centurion Laboratories Pvt. Ltd. koja takođe proizvodi druge visokokvalitetne lekove za ED po niskoj ceni. To je isplativo rešenje koje je dostupno ljudima širom sveta.

Šifra proizvoda: vd80mg Kategorija:

Upotreba Vidalista Black 80 Mg

Vidalista 80 Mg korisna je za upravljanje sledećim problemima:

  • Slab odgovor na seksualni nagon
  • Spontani kraj erekcije penisa Tableta Vidalista  80 opušta glatke mišiće unutar vaših krvnih sudova. To pomaže u povećanju protoka krvi u određenim delovima tela. Lek koristi svoju efikasnost da eliminiše problem ED. Pored toga, leči pulmonalnu arterijsku hipertenziju ili PAH. PAH je visok krvni pritisak unutar krvnih sudova lociranih unutar pluća. Lek pomaže u borbi protiv nekoliko bolesti. Ove tablete pokazuju brzu i fantastičnu efikasnost. Dakle, pacijent primećuje svoje pozitivne efekte 15 minuta nakon uzimanja. Pokazuje svoje prisustvo kroz intenzivnu seksualnu energiju. Pa, visok tonus mišića i čvrste erekcije su njegove karakteristike. Takođe, povećava osetljivost seksualnih delova. Vidalista  80 Mg može kontrolisati simptome benignog uvećanja prostate. U ovom nezdravom stanju, prostata se uvećava. Pomaže u olakšavanju simptoma BPH, kao što su problemi sa mokrenjem, česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Opusta mišiće unutar bešike i prostate. Ova tableta može upravljati efektima PAH i promovisati sposobnost vežbanja osoba.

Kako Vidalista Black 80 Mg deluje?

Vidalista 80 Mg, kao i drugi lekovi za ED, koristi različite komponente lekova kao svoje aktivne sastojke. Vidalista 80 Mg koristi Tadalafil kao svoju aktivnu i glavnu supstancu u lečenju hroničnog muškog seksualnog problema erektilne disfunkcije. To je lek odobren od strane FDA koji je medicinski testiran i klinički odobren za upotrebu u javnosti. Ova tableta deluje na glavni uzrok problema s protokom krvi i tretira problem prirodno i pažljivo, ne čineći vas zavisnim.

Tadalafil deluje uklanjanjem blokiranih arterija i održava krvne sudove dilatiranim duži period tako da može pumpati dovoljno krvi u penis za određeno vreme. Tadalafil opušta mišiće i održava ih čvrstim i agilnim, tako da mogu pumpati kada penis postane uspravan kako bi ga održali uspravnim i tvrdim za određeno vreme.

Stoga, omogućava vam da traje duže i bolje funkcionišete sa svojim partnerom bez briga. Pročitajte recenzije Vidalista  80Mg za bolje razumevanje istog.

Kako uzeti Vidalista Black 80 Mg?

Vidalista  80 Mg tablete uzimaju se samo s vodom. Ne bi trebalo uzimati više od jedne tablete u jednoj dozi, bez obzira na jačinu tablete. Slično Tadalafilu, može se uzimati s hranom jer hrana ne interaguje sa ovom tabletom kao što interaguje s Tadalafilom. Da bi ova tableta proizvela potpune efekte, potrebno je između 30 minuta do 1 sat.

Vidalista  80 Mg je lek na recept koji se takođe prodaje preko pulta, stoga se preporučuje da se uzima samo kada je preporučeno.

Ako uzimate ovu tabletu sami, ostavite razmak od najmanje dva dana, tj. 48 sati pre nego što konzumirate drugu dozu Vidaliste ili drugi lek, posebno koji sadrži nitrate, jer tableta traje 24 sata u vašem sistemu i uzimanje druge doze ili drugog leka u tom vremenskom periodu može dovesti do predoziranja ili interakcije.

Težina-
Dimenzije-
Popust na količinu

1 kom, 3kom, 5 kom, 10 kom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vidalista 80“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa