Kamagra gel 100mg

1,000.00RSD7,000.00RSD

Diskretna isporuka

Kamagra gel 100mg preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja.

Proizvođač: Ajanta Pharma, Indija
Aktivna materija: 100 mg Sildenafil-citrata
Upotreba: Sadržinu jedne kesice gela staviti u 1 dcl vode, promešati i sačekati da se istopi. Nakon toga popiti sadržinu 1 sat pre seksualnog odnosa. Može da se koristi i direktnim oralnim unosom iz kesice tako što ćete ostaviti da se sadržina otopi u ustima. Deluje brže i ima jače dejstvo ako se uzima na prazan stomak.
Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost.
Dejstvo traje 4 do 6 sati.
Doziranje: Ne više od jednog gela dnevno.
Pakovanje: 7 kesica gela

 

Šifra proizvoda: KG01 Kategorija:

Kamagra Gel lek za poboljšanje potencije

Kamagra Gel , poznatiji po svom generičkom imenu Sildenafil Citrat, je najpopularnije rešenje za erektilnu disfunkciju (ED) kod muškaraca. Lek nije popularan samo u Srbiji već i u celom svetu. Proizveden je od strane ugledne indijske farmaceutske kompanije Ajanta Farma. Kamagra Gel nudi povoljnu, a snažnu alternativu drugim lekovima za erektilnu disfunkciju.

Kamagra gel upotreba

Gel-forma čini Kamagra izuzetno prijatni za upotrebu. Za razliku od rešenja u obliku pilula, Kamagra Gel se može konzumirati direktno iz kesice ili pomešan sa vodom, pružajući fleksibilnost korisniku. To je brzo delujuće rešenje, sa efektima koji su primetni već 15 do 30 minuta nakon konzumacije.

Kako deluje Kamagra Gel 100mg?

Osnovni sastojak Kamagra Gela, Sildenafil Citrat, funkcioniše kao inhibitor PDE-5, promoviše opuštanje mišića i širenje krvnih sudova u i oko genitalne regije. Ovaj proces poboljšava protok krvi i pomaže u postizanju i održavanju čvrste erekcije. Važno je napomenuti da je za efikasno delovanje Kamagra Gela neophodna seksualna stimulacija.

Doziranje kamagra gela 100mg

Sigurna doza Kamagra Gela za sredovečne, generalno zdrave muškarce je 100 mg ili jedna kesica. Ipak, na osnovu individualnih potreba i stanja, doza može zahtevati prilagođavanja. Preporučljivo je započeti s nižim dozama ako ste novi korisnik proizvoda na bazi Sildenafila ili imate određene zdravstvene probleme.

Efikasnost i trajanje efekta kamagra gela

Sa Kamagra Gelom, uživajte u produženim periodima intimnih odnosa. Efekti traju oko 4 do 6 sati, pružajući dovoljno vremena za zadovoljavajuće seksualne doživljaje. Početak delovanja je značajno brži u poređenju sa lekovima na bazi Sildenafila u obliku pilula, čineći Kamagra Gel preferiranim izborom za mnoge​.

POPUST NA KOLIČINU!!!

1 PAKOVANJE, 3 PAKOVANJA, 5 PAKOVANJA, 10 PAKOVANJA

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kamagra gel 100mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa