Kamagra Gel Cena – SUPER – AKCIJA

2,500.00RSD

Diskretna isporuka
(1 recenzija korisnika)

Kamagra gel 100mg preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, blago uvećanje penisa i produžetak snošaja.

Proizvođač: Ajanta Pharma, Indija
Aktivna materija: 100 mg Sildenafil-citrata
Upotreba: Sadržinu jedne kesice gela staviti u 1 dcl vode, promešati i sačekati da se istopi. Nakon toga popiti sadržinu 1 sat pre seksualnog odnosa. Može da se koristi i direktnim oralnim unosom iz kesice tako što ćete ostaviti da se sadržina otopi u ustima. Deluje brže i ima jače dejstvo ako se uzima na prazan stomak.
Dejstvo: Povoljno deluje na protok krvi u polnom organu muškarca i izaziva maksimalnu prokrvljenost.
Dejstvo traje 4 do 6 sati.
Doziranje: Ne više od jednog gela dnevno.
Pakovanje: 7 kesica gela

Kamagra gel cena za 3 kutije!!!! AKCIJA!!!! SUPER CENA

Sildenafil preparati su najpopularniji preparati za potenciju kod muškaraca. Najpoznatiji prepatar među njima svakako je kamagra.  Kamagra preparati dolaze u obliku gela, tableta, šumećih tableta i bombona za sisanje.

Kamagra gel je preparat za potenciju a neki ga još i nazivaju Kamagra šampon. Ovaj gel se koristi kod eliminisanja erektilne disfunkcije.  Kamagra gel preparat veoma brzo i moćno produžava trajanje erekcije tokom seksualnog odnosa. Seksualni odnos može da potraje i u zavisnosti od toga koliko vi želite, ali obavezno mora biti stimulansa od strane partnerke. Stimulans od strane partnerke je neophodan, kako bi se aktivirao puni efekat gela.  Pravilnom upotrebom Kamagra Gela obnovićete svoj seksualni život. On će biti toliko drugačiji da se nećete prepoznati u odnosu na pre dok niste uzimali ovaj preparat. Naravno to nisu sve prednosti koja je Kamagra Gel ima, nije slučajno dobio naziv najkvalitetnijeg preparata za potenciju. Kamgra gel cena za 3 kutije 2500din.

Upotrebom Kamagre Gela ali i ostalih Kamagra preparata, ne stiče se zavisnost. Naprotiv, posle određenog vremena korišćenja, svaki korisnik  povrati sigurnost u svoje sposobnosti.   Napomenuli bismo da se Kamagra gel ne koristi na terapijski način. Šta to znači?  To znači da se ne pije redovno, već samo povremeno kada mislite da nećete dati sve od sebe u situacijama kada to želite. Kada želite da se pokažete na pravi način u vama važnoj situaciji, Kamagra Gel čini to  da imate punu erekciju i da se opustite za vreme seksa. Morate priznati da je to osnova za postizanje punog zadovoljstva vašeg i naravno vaše partnerke. Kamagra gel cena za tri kutije 2500din.

Kamagra gel cena za tri kutije 250din!!!!

Kamagra gel brzo počinje dejstvo. 10 do 20 minuta posle ispijanja ili posle toga što ga iscedite u usta.

Može se popiti sa vodom ili bez vode, na kašičici ili bez kako je kome želje. Takva brza reakcija se postiže zbog  sadržaja Sildenafila u obliku citrata. Sildenafil sadržaj se izuzetno brzo apsorbuje kroz usta u organizam tako da je dejstvo već posle maksimalno 20 minuta.  Uz odgovarajuću upotrebu vratićete vaš seksualni život u vrhunsko u formu.

Kada je dejstvo Kamagra gela u pitanju iskustvo svih korisnika je da je najvažnije ne koristiti teške obroke. Znači ne prepuniti stomak i  ne upotrebljavati alkohol. Alkohol često ume da poništi dejstvo Kamagra Gela. 

Kamagra gel cena za tri kutije 2500din

1 recenzija za Kamagra Gel Cena – SUPER – AKCIJA

  1. Muki Pazarac

    Naručivao sam više puta, kamagra gel 3 pakovanja, i svaki out dođe brzo. Svaka čast za diskretno pakovanje i brzu isporuku

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa