Cialis Tablete Cena za 10 kutija – AKCIJA!!!!

7,000.00RSD

Diskretna isporuka

Cialis tablete 20mg ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.
Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Kategorija:

Cialis Tablete Cena za 10 kutija samo 7000 dinara. SUPER AKCIJA!!!!! Ušteda 2000dinara!!!!

Cialis 20mg je vrhunski preparat za potenciju, koji na brz i siguran način rešava probleme erektilne disfunkcije.  Prilikom upotrebe Cijalis preparata za potenciju, dolazi do izražaja snažna erekcija i pojačana energija.  Ovaj preparat ima izrazito snažno dejstvo a njegovo upotreba je apsolutno bezbedna. Ova tableta tadalafila je poznata po tome što dejstvo drži i do 36 h zato je i zovu vikend pilule.

Prirodnog je porekla i dobija se ekstrakcijom iz biljaka i smatra najzdravijim preparatom za potenciju. Kao takav stekao je veliku popularnost među korisnicima. Ovaj preparat za potenciju napraviće od vas opet sex mašinu kao i nekad sto ste verovatno bili i to na zdrav i prirodan način.

Cialis tablete cena za 10 kutijica samo 7000dinara!!!!

Jedna film tableta sadrži 20 mg tadalafila. U pitanju je vrlo aktivna supstanca koja deluje tako što se vezuje za receptore krvnih sudova polnog organa i povećava protok krvi u njemu. Kao rezultat, dolazi do velike i jake erekcije koja traje dokle god ima stimulansa od strane partnerke. Takođe dolazi i do porasta polnog organa ali ne vise  od 20 procenat. Podrazumeva se da je rast i u dužinu i u obimu.

1 tableta  sadrži 20 miligrama tadalafila. Tadalafilaovo je aktivna supstanca i usled njenoga delovanja dolazi do širenja krvnih sudova penisa i do povećanog protoka krvi.

Ove tablete obnavljaju elastičnost mišićnih struktura i vlakana u polnom organu. Njegova aktivna energija u potpunosti regeneriše i obnavlja polni organ. Ovaj preparat gubi na snazi delovanja ukoliko se konzumira alkohol Ili velika kolićina hrane.

Cialis tablete cena za 10 kutijica samo 7000dinara!!!!

Doziranje tableta od 20mg je maksimalno jedna tableta dnevno. Tabletu treba uzeti 30 do 60 minuta pre sexualnog odnosa. Tableta se pije sa sa vodom ili sokom, po potrebi.

Upotreba je vrlo jednostavna iz kutije u kojem se nalazi blister, istisne se tableta koja može nekim korisnicima da se prepolovi i samo pola da se popije naravno preporučena doza je 1 tableta.  U slučaju da vam ne da rezultati koje očekujete, preporučujemo vam da probate sa nekim drugim preparatima a najbolje iz porodice Kamagra .

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cialis Tablete Cena za 10 kutija – AKCIJA!!!!“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa