Vidalista 40mg

1,600.00RSD11,200.00RSD

Diskretna isporuka

Efekti Vidaliste traju 3-4 sata. Dakle, doživećete erekciju od 3-4 sata sve dok ne ejakulirate. Ejakulacija između može učiniti vaš penis opuštenim, i može biti potrebno vreme da se ponovo postigne erekcija.

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , , ,

Šta je Vidalista 40mg?

Vidalista 40mg je lek koji se koristi u tretmanu erektilne disfunkcije kod muškaraca. Erektilna disfunkcija je seksualni zdravstveni problem s kojim se muškarci mogu suočiti ne samo u kasnijem periodu života, već i u mlađoj dobi. Vidalista 40 mg je moćan lek koji pomaže muškarcima da postignu erekciju koja može trajati do 4 sata. Vidalistu možete kupiti u online apoteci ili u obližnjoj prodavnici lekova.

Tadalafil je glavna aktivna supstanca u Vidalisti 40mg koja opušta mišiće tela i krvne sudove, povećavajući protok krvi u specifičnim delovima tela, uglavnom u penisu. To je primarni lek koji se bira za lečenje erektilne disfunkcije. Deluje tako što omogućava adekvatnu erekciju u kombinaciji sa seksualnom stimulacijom.

Primene Tadalafila, soli u Vidalisti 40mg

Tadalafil se može koristiti za lečenje sledećih zdravstvenih stanja:

Erektilna Disfunkcija: Medicinsko stanje u kojem muškarac ne može da postigne čvrstu erekciju tokom seksualnog odnosa. Benigno uvećanje prostate: Tadalafil se efikasno koristi za medicinsko stanje benignog uvećanja prostate. Ovo stanje dovodi do abnormalnog rasta prostate, što dodatno stiska uretru, čineći mokrenje bolnim. Plućna arterijska hipertenzija: Ovo stanje dovodi do sužavanja krvnih sudova, uzrokujući da srce jače pumpa krv, što povećava nivo krvnog pritiska. To može dalje dovesti do stanja hipertenzije u plućnim žlezdama, čineći osobu zadihanom i nervoznom.

Kako uzimati Vidalista 40mg?

Vidalista 40 se može uzimati jednom dnevno s punom čašom vode. Može se uzeti pre ili posle obroka. Pratite uputstva koja vam je dao vaš lekar.

Kako deluje Vidalista 40mg?

Tadalafil u Vidalisti 40 je inhibitor fosfodiesteraze tipa 5. Inhibicija fosfodiesteraze tipa 5 dovodi do povećanja koncentracije cGMP. Ciklični guanozin monofosfat pomaže u opuštanju krvnih sudova. Dakle, dovodi do erekcije zbog boljeg protoka krvi u arterijama penisa.

Koje su jačine Vidaliste?

Količina hemijskih komponenata prisutnih u jednoj dozi leka odnosi se na jačinu. U ovom slučaju, ako je jačina Vidaliste 20mg, to znači da jedna tableta Vidaliste sadrži 20mg Tadalafila. Vidalista je takođe dostupna u sledećim jačinama na našem online farmaceutskom sajtu:

  • Vidalista 60 Mg
  • Vidalista CT 20 Mg
  • Vidalista Black 80 Mg
  • Vidalista Professional 20 Mg

Doziranje Tadalafila

Jednu tabletu Vidaliste 40mg može se uzeti najmanje sat vremena pre bilo kakve seksualne aktivnosti. Efekat jedne doze traje nekoliko sati. Ne preporučuje se uzimanje više od jedne tablete dnevno.

Koliko dugo treba uzimati Vidalista 40 mg?

Vidalista 40 treba uzimati prema uputstvima registrovanog medicinskog praktičara. Pošto efekat leka može trajati nekoliko sati, treba ga uzimati prema potrebi. Međutim, ne uzimajte lek ako nema problema s postizanjem erekcije.

Interakcija leka Tadalafila

Tadalafil može interagovati s lekovima koji se koriste za sledeća medicinska stanja:

  • HIV/AIDS
  • Antifungalni lekovi
  • Poremećaji prostate itd. Stoga, izbegavajte uzimanje Vidaliste 40mg ako već uzimate neki od ovih lekova, jer to može dovesti do ozbiljnih nuspojava.

Kada ne treba uzimati Vidalista 40 mg?

Trebalo bi izbegavati uzimanje Vidaliste 40 ako imate alergijsku reakciju na lek. Izbegavajte uzimanje ovog leka ako uzimate drugi inhibitor fosfodiesteraze tipa 5, kao što je sildenafil citrat. Obratite se svom lekaru za recept u sličnoj situaciji.

Da li mogu uzeti 40 mg Tadalafila?

Da. Jedan može uzeti 40mg Tadalafila pod nadzorom medicinskog stručnjaka. Bolje je da ga prepisuje lekar kako bi se uzela tačna doza. Pored toga, Tadalafil je dostupan online pod brendom Vidalista.

Proizvođač Vidaliste 40 mg Tableta Vidalista 40mg proizvodi se u laboratorijama Centurion u Indiji, osnovanim 2006. godine i sa sedištem u državi Gudžarat u Indiji. Ova kompanija je proizvođač i izvoznik lekova za erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju. Takođe prodaje antiseptičke masti, analgetike i protivupalne lekove. Centurion Laboratories takođe se specijalizuje za proizvodnju analgetika, nutraceutika, Ambros plus, antialergena, kao i psihičkih i kardiovaskularnih lekova.

 

Popust na količine

1 kom, 3kom, 5 kom, 10 kom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vidalista 40mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa