Vidalista 5mg Lek za prostatu

1,400.00RSD9,800.00RSD

Diskretna isporuka

Vidalista tableta se koristi za lečenje problema sa seksualnom funkcijom kod muškaraca, poznatih kao erektilna disfunkcija. Drugim rečima, erektilna disfunkcija se takođe naziva impotencija kod muškaraca ili nemogućnost postizanja zadovoljavajuće penilne erekcije. Vidalista sadrži tadalafil kao svoj aktivni sastojak. Ovaj lek deluje tako što povećava protok krvi do muškog genitalnog organa penisa, što zajedno sa seksualnom stimulacijom pomaže u postizanju željene erekcije. Uzmite ovaj lek prema dozi i trajanju koje vam je savetovao vaš lekar. Ovaj lek možete uzeti sa hranom ili bez

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , , ,

Za šta se koristi Vidalista tableta?

Vidalista tableta se koristi za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Pomaže muškarcima da postignu i održe penilnu erekciju koja je potrebna za normalnu seksualnu aktivnost. Sadrž i tadalafil kao svoj aktivni sastojak. Ovaj lek deluje tako što povećava protok krvi do muškog genitalnog organa penisa, što zajedno sa seksualnom stimulacijom pomaže u postizanju željene erekcije.

 Koje su nuspojave Vidalista tablete?

Vidalista tableta može izazvati glavobolju, bol u leđima, bolove u mišićima, bol u rukama i nogama, crvenilo lica (crvenilo kože na licu), začepljenje nosa i probavne smetnje. Obavestite svog lekara ako vas bilo koja nuspojava uznemirava ili se ne reši vremenom.

Da li mogu uzimati Vidalista tabletu svakodnevno?

Vidalista tableta je propisana za lečenje erektilne disfunkcije. Najbolje je uzeti je sat vremena pre seksualne aktivnosti, kako je propisao vaš lekar. Savetuje se da ovaj lek uzimate kako je propisao vaš lekar, ne uzimajte više od propisane doze ni u kom slučaju.

Da li je Vidalista tableta bezbedna?

Ovaj lek treba uzimati kako je savetovao vaš lekar, u propisanoj dozi i trajanju. Prekoračenje preporučene doze može biti štetno.

Kako Vidalista tableta deluje?

Vidalista deluje tako što povećava protok krvi u penisu zajedno sa seksualnim uzbuđenjem, čime pomaže u održavanju erekcije.

Popust na količine

1 kom, 3kom, 5 kom, 10 kom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vidalista 5mg Lek za prostatu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa